Δευτέρα 27 Ιουλίου 2020

ΟΤΑΝ Η ΚΝΕ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ

Σημεία και τέρατα στην Περιφέρεια Θεσσαλίας έγιναν πριν 10 ακριβώς μέρες. Διαβάζει κανείς και δεν πιστεύει αυτά που διαβάζει!

Για να μην γράφω πολλά η νεολαία του ΚΚΕ, η ΚΝΕ, εκεί βρε που ήταν κάποτε Γραμματέας ο νυν υπουργός Εσωτερικών του Μητσοτάκη ο Τάκης Θεοδωρικάκος (όχι δηλαδή κανα απλό στέλεχος, αλλά επικεφαλής πανελλήνια) αυτή λοιπόν η νεολαία οργάνωσε φεστιβάλ που χρηματοδότησε ποιός;;; Ο Θεοδωρικάκος είναι αυτός που συνέφαγε προ ημερών(16/7/2020) στον Ιστιοπλοϊκό της Πάτρας με τον Δήμαρχο της πόλης!


Το χρηματοδότησε ταλαίπωροι Έλληνες, η Περιφέρεια Θεσσαλίας που έχει περιφερειάρχη για δεύτερη θητεία τον Αγοραστό της Νέας Δημοκρατίας!

 Ναι ναι όπως το διαβάσατε! Η Δεξιά στη Θεσσαλία χρηματοδότησε με 17.700 ευρώ το φεστιβάλ της ΚΝΕ και πιο συγκεκριμένα το 29ο αντιιμπεριαλιστικό διήμερο-κατασκήνωση στο Στόμιο Λάρισας. Επειδή μάλιστα η αναίδεια δεν έχει όρια γράφανε στο πανό που κρεμάσανε στο κτίριο της συνδιοργανώτριας Περιφέρειας, ''ούτε γη ούτε νερό στους φονιάδες των λαών''!!!


Προσέξτε ιεροσυλία ακόμα χειρότερη από την προηγούμενη τώρα!!! Το σύνθημα αυτό το έγραφε το ΚΚΕ τον Ιούνη του 1945 όταν αποκήρυξε τον Άρη σε σημείωμα που έστειλε στις οργανώσεις του ''ούτε νερό ούτε ψωμί στον δηλωσία Μιζέρια''

Και τα παίρνει λοιπόν από την δεξιά Περιφέρεια Θεσσαλίας που εμφανίζεται ως συνδιοργανώτρια και χρησιμοποιεί σύνθημα που μαγαρίζει τη μνήμη του Βελουχιώτη!!!

Κλείνω με μια επισήμανση. Συνεχιστής των αγώνων της Αριστεράς και θεματοφύλακας των αρχών της , είναι ο Συνασπισμός της Ριζοσπαστικής Αριστεράς που είναι με την σειρά του, η συνέχεια του ΚΚΕεσωτερικού και των ανανεωτικών δυνάμεων της δημοκρατικής, οικολογικής, φεμινιστικής Αριστεράς.

Ψηλά το μέτωπο σύντροφοι και συντρόφισσες!!!

Σημείωση:

«ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ
7/16-06-2020
ΘΕΜΑ ΕΚΤΟΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ 01: 29o Αντιιμπεριαλιστικό Διήμερο
1) 29ο Αντιιμπεριαλιστικό Διήμερο – Κατασκήνωση, 17 έως 19/07/2020 στο Στόμιο Λάρισας, συνδιοργάνωση πολιτιστικής εκδήλωσης στο Νομό Λάρισας (Περιφερειακή Ενότητα Λάρισας – Κομμουνιστική Νεολαία Ελλάδας).
Θα πραγματοποιηθεί το 29ο Αντιιμπεριαλιστικό Διήμερο – Κατασκήνωση στις 17,18 & 19/07/2020 στο Στόμιο Λάρισας. Το Διήμερο αποτελεί θεσμό που ταξιδεύει κάθε χρόνο σε διαφορετικό σημείο της Ελλάδας… συμμετέχουν επίσης εξέχουσες προσωπικότητες της κοινωνικής, πολιτιστικής και καλλιτεχνικής ζωής σε εκδηλώσεις και συναυλίες. Ο φετινός προορισμός είναι το Στόμιο της Λάρισας…Η ΚΝΕ σε συνεννόηση με την ιατρική κοινότητα και τους αρμόδιους φορείς έχει εξασφαλίσει όλα τα απαραίτητα μέτρα υγιεινής και ασφάλειας, σύμφωνα με τις οδηγίες που έχουν δοθεί για την λειτουργία του camping
Οι συνδιοργανωτές είναι: Περιφέρεια Θεσσαλίας – Περιφερειακή Ενότητα Λάρισας και η Κομμουνιστική Νεολαία Ελλάδας. Σκηνές εκστρατείας, εξασφάλιση μέτρων πυρασφάλειας, χημικές τουαλέτες, τραπεζοκαθίσματα, εξέδρα, μετακινήσεις ατόμων, γεύματα…
Ο συνολικός προϋπολογισμός που ζητά από την Περιφέρεια Θεσσαλίας είναι 17.700 ευρώ (ηχητική εγκατάσταση, ενοικίαση τραπεζοκαθισμάτων και χημικές τουαλέτες).
Εισηγούμαστε να εγκριθεί α) ο σκοπός του 29ου Αντιμπεριαλιστικού Διημέρου κατασκήνωσης στις 17,18 & 19/07/2020 στο Στόμιο και β) ο προϋπολογισμός του που θα πραγματοποιηθεί στην Π.Ε. Λάρισας – Περιφέρειας Θεσσαλίας.
Το Περιφερειακό Συμβούλιο μετά από διαλογική συζήτηση… Αποφασίζει
Εγκρίνει α) τον σκοπό του 29ου Αντιμπεριαλιστικού Διημέρου- κατασκήνωσης στις 17,18 & 19/07/2020 που θα πραγματοποιηθεί στο Στόμιο της Π.Ε. Λάρισας – Περιφέρειας Θεσσαλίας και β) τον προϋπολογισμό του.
Εγκρίνει κατά πλειοψηφία την απόφαση.
Υπέρ ψήφισαν σαράντα δύο ( 42 ) μέλη και κατά ένα (1)… Η παρούσα απόφαση έλαβε α.α. 106.
Για το Περιφερειακό Συμβούλιο Θεσσαλίας
Ο Πρόεδρος
Βασίλειος Πινακάς»
Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου