Κυριακή 12 Ιουλίου 2020

Η ΤΟΜΕΑΡΧΗΣ ΣΥΡΙΖΑ ΘΕΑΝΩ ΦΩΤΙΟΥ ΣΤΗ ΠΑΤΡΑ




Στις 10 και 11 Ιούλη 2020 η βουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ και τομεάρχης Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θεανώ Φωτίου, έκανε μια επίσκεψη στη Πάτρα με ένα ιδιαίτερα έντονο πρόγμαμμα. 
Μίλησε σε ανοιχτή συγκέντρωση στον Έσπερο στην πλατεία Γεωργίου Α', παρουσίασε τς θέσεις του Κόμματος μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Ionian Channel του μεγάλου καναλιού των περιφερειών Δυτικής Ελλάδας και Πελοποννήσου.
 
Συνέχισε με επίσκεψη στο Υπνωτήριο Αστέγων του Κοιν. Οργανισμού Δήμου Πάτρας και ολοκλήρωσε με μια ''γέφυρα αλληλεγγύης'' στο καφέ Γέφυρες, όπου αντάλλαξε απόψεις με κοινωνικούς φορείς, όπου ξεδίπλωσε τα νομοθετήματα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ κατά την υπουργική θητεία της.


Συνοδεύοντας την Θεανώ Φωτίου σε ένα τμήμα της περιοδείας της με την ιδιότητά μου σαν μέλος της Διοίκησης του Κοιν.Οργανισμού είχα την ευκαιρία να γνωρίσω ένα άτομο δυναμικό με βαθειά γνώση των κοινωνικών και οικονομικών θεμάτων.
Μιλώντας στο τηλεοπτικό κανάλι τόνισε ότι ο Μητσοτάκης συρρικνώνει και απειλεί το κοινωνικό κράτος δηλαδή Υγεία, Παιδεία, Πρόνοια. Κυρίως όμως απειλεί την ίδια την Οικονομία. Χτίζει μεθοδικά το επιτελικό κράτος του. Η Θεανώ Φωτίου τόνισε το μοίρασμα εκατομμυρίων ευρώ στα ΜΜΕ ώστε να εξασφαλίσει η νεοδεξιά κυβέρνηση μια μονοφωνία, πρόκειται για την αισχρότερη κίνηση διαφθοράς, όπως επεσήμανε.
Η οικονομία μετά την ανάπτυξη του 2,8% που είχε πετύχει ο ΣΥΡΙΖΑ, έπεσε σε ύφεση πριν ακάμα εμφανιστεό ο κορονοϊός!
Περιέκοψε τα επιδόματα κατά 400 εκατομ. με το καλημέρα και δεν εννοούμε τα επιδόματα στα φτωχά στρώματα, αλλά τα επιδόματα παιδιού, ηλικιωμένων, αναπήρων, σχολικών γευμάτων τόνισε η πρώην υπουργός.
Η Θεανώ Φωτίου καταγγέλοντας την κυβέρνηση δήλωσε ότι δεν εφαρμόζει ούτε καν τις μεθόδους των συγγενών σε αυτήν κυβερνήσεων και συγκεκριμένα ''τα χρήματα από το ελικόπτερο''.
- Για το τελευταίο η σύνταξη του ιστολογίου θέλει να διευκρινίσει ότι εννοεί την γνωστή ρήση του οικονομολόγου Μίλτος Φρίντμαν που αναφέρεται στην απευθείας χρηματοδότηση των νοικοκυριών! 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου