Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2017

Ο ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟΣ ΔΕΞΙΟΣ ΗΓΕΤΗΣ

Σήμερα 16/12/2017, διάβασα το παρακάτω σχολιασμό κατά την έναρξη του συνεδρίου της δεξιάς παράταξης:
« Ορισμένες αναφορές του συγγραφέα και φιλοσόφου Στέλιου Ράμφου, ο οποίος ως καλεσμένος στο 11ο συνέδριο ήταν εκ των ομιλητών, προκάλεσαν την απάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ο κ. Ράμφος αναφέρθηκε σε έλλειψη αυτογνωσίας και αυτοκριτικής του πολιτικού συστήματος και ο κ. Μητσοτάκης αμέσως μετά πήρε το λόγο και ανέφερε: "Η ΝΔ έχει κάνει την αυτοκριτική της για το παρελθόν. Όμως η ΝΔ, παρά τα λάθη της ήταν πάντα στη σωστή μεριά της ιστορίας κ. Ράμφο. Δεν είμαι σίγουρος ότι η σημερινή κυβέρνηση αντέχει την αυτοκριτική γιατί αν την έκανε θα έπρεπε να κάνει τη μόνη αξιοπρεπή επιλογή, να αποχωρήσει από την εξουσία. Αν δεν δαμάσει κανείς τα εσωτερικά του Εξάρχεια, τότε δεν θα μπορέσει να αντιμετωπίσει και τα πραγματικά Εξάρχεια" είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μητσοτάκης ».
- Όχι αγαπητέ επικεφαλής της δεξιάς, δεν έχουμε εμείς να δαμάσουμε εσωτερικά Εξάρχεια γιατί ό,τι νοιώθουμε το εξωτερικεύουμε, δεν είμαστε κομπλεξικοί να το κρατάμε μέσα μας!  Αν  κρατάς πράγματα μέσα σου, όπως παραδέχεσαι, τότε ναι...έχεις δίκιο...είσαι βαθιά προβληματικός γιατί δεν άφησες τον εαυτό σου λεύτερο! Κάντο όμως έστω και τώρα, πάντα υπάρχει χρόνος! 

Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου