Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2017

Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΣΥΡΙΖΑ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ

Την Τετάρτη 13/12, μέλη της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ Πειραιά βρεθήκαμε ξανά στο Δημοτικό Συμβούλιο Σαλαμίνας, προκειμένου να στηρίξουμε ψήφισμα καταδίκης της δράσης των ταγμάτων εφόδου της Χρυσής Αυγής στην περιοχή.
Για ακόμα μία φορά, όπως και σε προηγούμενο αίτημα, υπογεγραμμένο μάλιστα από περισσότερους από 25 δημότες, η πλειοψηφία του Δημοτικού Συμβουλίου αρνήθηκε να εισάγει προς συζήτηση το συγκεκριμένο ζήτημα. Η δράση των φασιστών στη Σαλαμίνα έχει ενταθεί το τελευταίο διάστημα, με επιθέσεις και τραμπουκισμούς σε βάρος αντιφασιστών και με αποκορύφωμα την πρόσφατη επίθεση στο Εργατικό Κέντρο Σαλαμίνας. Η δημοτική αρχή και η πλειοψηφία του Δημοτικού Συμβουλίου καταψήφισαν απροκάλυπτα για άλλη μία φορά το αίτημα συζήτησης, ενώ τα επιχειρήματα που επικαλέστηκαν δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα και την πολιτική σύγκρουση, που διεξάγεται εντός της κοινωνίας.  Η δημοτική αρχή σε αυτή την επίθεση δεν βλέπει Χρυσαυγίτες, αλλά γενικά «κουκουλοφόρους», συγκαλύπτοντας ουσιαστικά την εγκληματική δράση της Χρυσής Αυγής,  παρά τη συγκεκριμένη καταγραφή του περιστατικού από την αστυνομία, η οποία προσήγαγε και κάποιους εκ των φασιστών.
Το Δημοτικό Συμβούλιο Σαλαμίνας οφείλει να καταδικάσει τη δράση των ταγμάτων εφόδου της Χρυσής Αυγής, αλλά και να αποφασίσει τον αποκλεισμό της εγκληματικής συμμορίας από οποιαδήποτε δημόσια δράση και εκδήλωση του δήμου.
Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ Πειραιά
14/12/2017

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου