Τρίτη 23 Αυγούστου 2016

ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

Ακούγοντας το πρωί 23/8/2016 τον γνωστό ''κήνσορα'' δημοσιογράφο του ραδιοφωνικού Σκάι, δεν πίστευα στ'αυτιά μου...
Μιλούσε για κάποιο έγγραφο που υποτίθεται ότι βγήκε από το Μέγαρο Μαξίμου και χαρακτήριζε παράξενα-όπως ισχυριζόταν-τους λαθρομετανάστες. Επειδή όμως είπε, δεν ήταν 100% σίγουρος δεν θα ανέφερε τον χαρακτηρισμό πριν σιγουρευτεί!
Και εδώ αρχίζει η δυσωδία του βόθρου...
Είπε λοιπόν ότι:
'' δεν αναφέρει τον χαρακτηρισμό του εγγράφου, γιατί τότε θα αρχίσουν τα ''συριζοτρόλ'' να τον βρίζουν!!! Και συνέχισε : ''ξέρετε αυτούς που παίρνουν μεροκάματο ένα ευρώ (ο τόνος εδώ της φωνής του είναι κοροϊδευτικός), για να βρίζουν!!!''

Εδώ λοιπόν αρχίζει το πρόβλημα.

Προσωπικά κύριε πορτο...τάδε μου,ελπίζω να γράφω σωστά το παράξενο επίθετο, παρακολουθώ πολλούς φίλους/συντρόφους του ΣΥΡΙΖΑ στο διαδίκτυο, να σχολιάζουν καθημερινά με αξιοπρέπεια και γνώσεις τις κυβερνητικές προσπάθειες και τις επιτυχίες και συγχρόνως να καταγγέλουν την προπαγάνδα της Αντιπολίτευσης.
Είναι άνθρωποι του μεροκάματου με οικογένειες και φιλότιμο!
Δαπανούν πολύ χρόνο για να βοηθήσουν διαδικτυακά την Κυβέρνηση. 
Είναι άνθρωποι που οδηγήθηκαν στα όρια τους,ίσως και πέρα από αυτά από την πολιτική 40 χρόνων της πασοκοδεξιάς! Ολοι είμαστε έτσι κ.πορτο...τάδε!
Εσείς βέβαια το ένα ευρώ το είπατε κοροϊδευτικά γιατί είχατε συνηθίσει να ακούτε από τις προηγούμενες κυβερνήσεις για μίζες εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ, οπότε το ποσόν αυτό για σας είναι ανύπαρκτο. Οπως ανύπαρκτοι είναι και οι οπαδοί του ΣΥΡΙΖΑ. Γι'αυτό δεν τους αποκαλείτε καν συριζαίους,αλλά συριζοτρόλ!!!
Οχι αγαπητέ μου. 
Είναι άνθρωποι , άντρες και γυναίκες καθημερινοί με πρόσωπο και μέτωπο καθαρά, που ανέβηκαν στο καράβι του ΣΥΡΙΖΑ προκειμένου να σωθούν,να σωθούμε, από την καταιγίδα που μας οδήγησαν- εν αγνοία μας- οι ηγεσίες της πασοκοδεξιάς!

ΣΕΒΑΣΜΟΣ όταν μιλάτε για όλους εμάς!
Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου