Σάββατο 20 Αυγούστου 2016

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΟΝ ΠΟΛΑΚΗ

Μια λαϊκή παροιμία λέει:
''Οταν συνηθίσει να μπαίνει ο σκύλος στο μύλο
ή το μύλο κλειδώνεις
ή το σκύλο σκοτώνεις''
Ο υπουργός μας ο Παύλος ο Πολάκης διάλεξε να κλειδώσει το μύλο. Διάλεξε να σταματήσει το ξέφερνο γλέντι σε κάθε τομέα της Υγείας. Αρχισε να μπαίνει σειρά σε προμήθειες,
φάρμακα,διορισμούς...
Ομως το δίδυμο που ηγείται στο Υπουργείο Υγείας συνεχίζει και αυτό τρομάζει πολλούς...
Υποθέτω ότι ο πρώτος στρατηγικός στόχος των θιγομένων, είναι η αποδόμηση. 
Αρχισαν από τον Παύλο έντεχνα και συστηματικά. Μάλιστα δεν χρησιμοποιούνται απλά μέσα αλλά η ναυαρχίδα της αντικυβερνητικής αντιπολίτευσης, η εφημερίδα Καθημερινή.
Ετσι στις 19/8/2016 έγκυρος δημοσιογράφος της,αφιερώνει ολόκληρο άρθρο όπου καταγγέλει τον υπουργό γιατί ...καπνίζει, γιατί δεν δέχεται να τον βρίζουν δημοσιογράφοι μέσα στο ίδιο το Υπουργείο Υγείας,γιατί προσπαθεί να προστατεύσει την οικογένειά του από απειλές ανώνυμων. 
Γράφει ότι είναι ο χειρότερος υπουργός στον τομέα ευπρέπειας που έχει ποτέ περάσει από την πολιτική σκηνή.
Φαίνεται ότι ο αρθρογράφος προτιμάει ευπρεπείς υπουργούς Μεταφορών που κυκλοφορούσαν κάποτε με αμάξι που είχε πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας, φαίνεται ότι ο αρθρογράφος προτιμάει ευπρεπείς υπουργούς Εργασίας που απασχολούσαν αλλοδαπούς στο σπίτι τους χωρίς άδεια παραμονής στη χώρα.
Φαίνεται...φαίνεται...φαίνεται...
Ο κατάλογος δεν έχει τελειωμό.
 Οι απλοί άνθρωποι τον αγαπάνε και τον προστατεύουν τον Παύλο.
 Δεν αρκεί όμως αυτό.
 Πρέπει να τον στηρίξουν ΟΛΟΙ.
Οι αρθρογράφοι της Αυγής αντί να ασχολούνται τι έγινε με τον ολυμπιονίκη μας τον Πύρρο Δήμα πριν 20 χρόνια να κάτσουν και να ασχοληθούν με τον τομέα της Δημόσιας και Ιδιωτικής Υγείας, και να γράψουν αναλυτικά τι έγινε εκεί τα τελευταία 20 χρόνια. 
Να θυμηθούν ότι κάποτε η ΑΥΓΗ όταν υπήρχε η ΕΔΑ σαν αριστερή αντιπολίτευση,είχε κάτσει και είχε φτιάξει την Μαύρη Βίβλο των σκανδάλων της ΕΡΕ. Αυτά να κάτσουν να κάνουν και να αφήσουν τις ανώδυνες αμπελοφιλοσοφίες.
Η ΑΥΓΗ είναι η αιχμή του δόρατος της πατριωτικής κυβερνώσας ριζοσπαστικής Αριστεράς. Είναι η εφημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ.
Παύλο και Αντρέα, προχωρείστε 
Αντρέα και Παύλο μην σταματάτε
Μια γροθιά όλοι μας...


Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου