Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2017

ΤΡΑΓΑΚΗΣ- ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΣΗΜΕΙΩΣΑΤΕ ΤΙ;;;

Για όσους/ες έχουν ακόμα κάποιες αμφιβολίες για το ποιόν της Νουδού θα σας παραπέμψω στην συνέντευξη του Γιάννη Τραγάκη στα παραπολιτικά parapolitika.gr 4/9/2017.
Εκεί ο βουλευτής της Β΄ Πειραιά, μιλάει με αφοπλιστική ή εξοργιστική απλότητα για όλα τα θέματα.
Κατ'αρχήν η εφημερίδα τον χαρακτηρίζει έντεχνα ως τον αρχαιότερο βουλευτή του κοινοβουλίου.
Πράγματι εξελέγη για πρώτη φορά το 1974, αλλά για μεγάλα χρονικά διαστήματα δεν εκλεγόταν. Αυτός όμως εκεί! Επέμενε και έτσι οι καλοί κάτοικοι της Β' Πειραιά τον ξαναστέλνανε στο κοινοβούλιο!!! Ξέρετε οι κάτοικοι της Δραπετσώνας, του Κορυδαλλού, της Νίκαιας, του Περάματος και της Σαλαμίνας.
Πλέον αποφάσισε να αποσυρθεί από την πολιτική, έτσι ανακοίνωσε στους υπηκόους Του, μέσω της συνέντευξης αυτής.
Έλα όμως που δεν σταμάτησε εδώ! 
Μας ανακοινώνει λοιπόν ότι έχει ενημερώσει τον πρόεδρο της νουδού-νομίζω είναι κάποιος από την οικογένεια Μητσοτάκη αυτή την περίοδο-και στην θέση του ή μάλλον ας το γράψω καλύτερα...και στην θέση Του, θα μπει ο γιός Του που είναι πολύτεκνος και έχει διδακτορικό!
Πάμε λοιπόν να τα χωνέψουμε σιγά-σιγά. 
Το ''του'' το έκανα ''Του'' γιατί αφού η θέση στο ψηφοδέλτιο της Β' Πειραιά είναι κληρονομική προφανώς μιλάμε για βασιλιά, οπότε το ''του'' γράφεται με κεφαλαίο Τ !!!
Όμως ο πρόεδρος της νουδού που είπαμε αυτή την περίοδο ανήκει στην οικογένεια Μητσοτάκη και όχι Καραμανλή, για να μην μπερδευόμαστε βρε παιδί μου,επειδή εναλλάσσονται οι δύο φαμελιές, είχε πει ότι όποιος ανακοινώνει ότι θα είναι υποψήφιος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΤΑΙ αμέσως!!! 
Έτσι έγινε και στις 27 Μαρτίου 2017 όπως γράφει τότε η εφημερίδα Καθημερινή και διεγράφη από την Κεντρική Επιτροπή Δεοντολογίας για 6 μήνες ένας που δήλωνε ''πολιτευτής!
Για να δούμε αν θα συνέλθει τώρα η επιτροπή να τιμωρήσει τον τραγάκη της Β' Πειραιά!
Α! ξέχασα είναι παντρεμένος ο τραγάκης με την ίδια γυναίκα επί 52 χρόνια-όπως μας πληροφορεί-και είναι πολύ καλή γυναίκα γιατί, λέει,δεν τον έχει αφήσει ούτε αυγό να τηγανήσει μόνος του! 
Κικιρίκου!!!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου