Παρασκευή 16 Ιουνίου 2017

ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΩΣ ΚΟΡΗΝ ΟΦΘΑΛΜΟΥ

Πολλές φορές κοιτάμε κάποιο δέντρο και χάνουμε τη συνολική εικόνα του δάσους. Αυτό χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή γιατί το παλιό καθεστώς-ναι περί καθεστώτος επρόκειτο-καιροφυλακτεί l' ancient regime όπως θα έλεγαν οι φίλοι μας οι Γάλλοι.
Μια μικρή είδηση στην εφημερίδα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ στις 10/6/2017 στην σελίδα 11 με έκανε να ψάξω και να θυμηθώ.
Γράφει λοιπόν ένα μικρό μονόστηλο:
-''Επίτιμος καλεσμένος
Καλεσμένος της οικογένειας Μητσοτάκη μέσα στην αίθουσα της Βουλής,στο πολιτικό μνημόσυνο του εκλιπόντος πρώην πρωθυπουργού,ήταν ο Σάκης Κεχαγιόγλου,νομικός σύμβουλος τα τελευταία 12 χρόνια του επίτιμου προέδρου.Με αυτόν τον ξεχωριστό τρόπο ο πρόεδρος της Ν.Δ.,Κυριάκος Μητσοτάκης,όσο και η Ντόρα Μπακογιάννη τίμησαν έναν από τους πιο στενούς συνεργάτες του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.''
Κάτι από το παρελθόν ήρθε στο μυαλό μου και άρχισα να ψάχνω. 
Μεγάλος δικηγόρος της Αθήνας ο Κεχαγιόγλου,με καταγωγή από την Βέροια και έχοντας στενές σχέσεις με την Εκκλησία. Τον Μάϊο του 2006 αποφυλακίζεται από τον Κορυδαλλό μετά από τέσσερεις μήνες προσωρινής φυλάκισης λόγω κατηγοριών που είχαν σχέση με το λεγόμενο ''παραδικαστικό κύκλωμα''. Τον Νοέμβρη του 2010 έληξε η ιστορία με εξαετή κάθειρξη(ανασταλτικό δικαίωμα) από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων του δικηγόρου αυτού. 
Σήμερα δικηγορεί και πάλι ο άλλοτε κοσμικός νομικός της Αθήνας με το πολύ καλό βιογραφικό και τις εξαιρετικές γνωριμίες στο παρελθόν με Κων.Τσάτσο, Ευαγ.Αβέρωφ, Παν. Κανελλόπουλο και και και ... 
Συνεταίρος στο πρώτο γραφείο του, μετά την συνεργασία με τον Αλεξ. Λυκουρέζο ήταν η σύζυγος του υπουργού και φίλου του Κώστα Καραμανλή, Χριστίνα Ι. Βαληνάκη. Ψάχνοντας για την τελευταία μπήκα σε άλλες πληροφορίες άσχετες με τον δικηγόρο του εκλιπόντος πρωθυπουργού.
Έρχομαι τώρα στον τίτλο του άρθρου και κλείνω!
Προσέξτε φίλοι καλά τον ΣΥΡΙΖΑ και στηρίχτε τον, γιατί οι μέρες είναι δύσκολες θα γίνουν δυσκολότερες μετά την άκρως επιτυχή αξιολόγηση στις Βρυξέλλες.


Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου