Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2020

ΠΡΑΞΗ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ από την αγαπημένη Δεξιά παράταξη

η ελπίδα: το κόκκινο με φόντο το γαλάζιο τ'ουρανού και της θάλασσας

Και ξαφνικά αρχίζει η σύσταση στρατού!
Υγειονομικού στρατού παρακαλώ!
Η αγαπημένη σε όλους και όλες, νεοφιλελεύθερη παράταξη της Νουδού, εκτύπωσε στις 25 Φλεβάρη 2020 ένα καταπληκτικό ΦΕΚ με αριθμό φύλλου 42 τεύχος πρώτο, με υπογραφές κι από όλα τα καλά!
Είναι Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου* που βάσει αυτής,εφόσον κριθεί αναγκαίο ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΕΙ η λειτουργία δημόσιων και ιδιωτικών φορέων και ιδρυμάτων (τα κόμματα σε ποιά κατηγορία υπάγονται;) , και γενικά χώρων συνάθροισης κοινού!!!
Για πόσο καιρό άραγε;;;
- Συνεχίζει όμως το ΦΕΚ και γράφει ότι δύναται να απαγορεύεται η μετακίνηση εντός της επικράτειας!!!
Όποιος δεν συμμορφώνεται (θυμάστε το τραγούδι, διότι δεν συνεμορφώθην προς τας υποδείξεις...) με τα μέτρα, τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι δύο χρόνια.
Ο ΕΟΔΥ πρώην ΚΕΕΛΠΝΟ πρόσεξτε καλά τώρα...
μπορεί να προσλαμβάνει ιατρικό, νοσηλευτικό και βοηθητικό προσωπικό κατά παρέκκλιση όλων των κείμενων διατάξεων πρόσληψης προσωπικού με ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΤΗΝ ΑΥΞΟΥΣΑ ΣΕΙΡΑ ΤΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ!!!
Αχ βρε κορονοϊέ!!!
Θα ξαναζήσουμε εμείς οι λίγοι που αρνούμαστε να ξεχάσουμε ... ωραίες μέρες...
Οι υπόλοιποι ξέρετε τη συνταγή... Τραβήξτε το κουρτινάκι στα παράθυρά σας και μετά θα λέτε '' δεν είδα και δεν άκουσα τίποτε''
ΓΝΩΣΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΩΝ ΚΥΡ ΠΑΝΤΕΛΗΔΩΝ
*Οι πράξεις νομοθετικού περιεχομένου προβλέφθηκαν για πρώτη φορά από το Σύνταγμα του 1975, ώστε να υποβληθεί σε συγκεκριμένες ουσιαστικές και τυπικές προϋποθέσεις η δυνατότητα της εκτελεστικής εξουσίας να δημιουργεί κανόνες δικαίου αυτόνομα, χωρίς δηλαδή νομοθετική εξουσιοδότηση. Η πρακτική αυτή της υποκατάστασης της νομοθετικής αρμοδιότητας της Βουλής (έστω και προσωρινά) ήταν συνήθης κατά στις περιόδους πολιτειακής ανωμαλίας της χώρας αλλά και στη μετεμφυλιακή συνταγματική τάξη. Αυτό γινόταν μέσω της έκδοσης αναγκαστικών νόμων, όπως και πράξεων του Υπουργικού Συμβουλίου, πάντοτε με την επίκληση της συνδρομής «εξαιρετικών λόγων», η οποία όμως δε μπορούσε να ελεγχθεί.
Categories:

1 σχόλιο:

  1. Δηλαδή, θα πρέπει να φερθούν όπως ο ΣΥΡΙΖΑ. 100 νεκροί στο Μάτι σε λίγες ώρες και
    23 νεκροί στην Μάντρα. Αλλά αυτό θα πει μαρξιστης. Εξωπραγματικα ξεδιαντροπος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή