Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2019

Η ΤΕΧΝΗ ΤΗΣ ΞΕΝΟΦΟΒΙΑΣ ΑΠΌ ΤΗΝ ''ΕΣΤΙΑ''

Όταν μένεις σπίτι λόγω ασθένειας σου δίνεται η ευκαιρία να διαβάσεις με προσοχή τον τύπο και τις ειδήσεις.
Έτσι διάβασα και ανατρίχιασα το σημερινό άρθρο του διευθυντή της εφημερίδας ΕΣΤΙΑ, του Μανώλη Κοττάκη.
Διερωτάται ο συμπαθής δημοσιογράφος γιατί πρέπει να γίνει μαζική απονομή ιθαγένειας σε ξένους και η συνακόλουθη αύξηση των εγγεγραμμένων στους εκλογικούς καταλόγους.
Το θεωρεί κατ'αρχήν λογικό αλλά... 
Εδώ με το ''αλλά'' αρχίζει η απίστευτη αιτιολόγηση των θέσεων του. Αφού πολύ σωστά τους χαρακτηρίζει ανθρώπους φαντάσματα εφόσον ΔΕΝ έχουν ιθαγένεια, αμέσως το γυρίζει και επικαλείται τα απίστευτα!
 Ότι έχουν μπει παράνομα...Τι λες βρε φίλε και πως θα έπρεπε να έχουν μπει; Νόμιμα μήπως; Οι άνθρωποι που έχουν μπει σε άθλια κατάσταση με πληγές από τους τούρκους διώκτες τους και από τα ανελεύθερα καθεστώτα των χωρών τους. Έχω δει ο ίδιος πληγή από όπλο σε Κούρδο στην Πάτρα και δεν πίστευα αυτό που έβλεπα.
Συνεχίζει ο αγαθός δημοσιογράφος λέγοντας ότι τους δίνουμε γλυκό ψωμί! Καλά είσαι με τα καλά σου ή μας κοροϊδεύεις ή ακόμα χειρότερα, αυτοκοροϊδεύεσαι; Δεν άκουσες τίποτε για την Μανωλάδα και τα μαρτύρια των αλλοδαπών εκεί; Πάτα στο google και γράψε Μανωλάδα βασανιστήρια...
Συνεχίζει με το απίστευτο επιχείρημα ότι στέλνουν τα εμβάσματα στις πατρίδες τους... Ξέρετε τα πολλά λεφτά που παίρνουν στις Μανωλάδες... Βρε φίλε δημοσιογράφε ο παππούς μου που ήταν μετανάστης στην δεκαετία του '60 στην Αμερική που έστελνε τα λίγα χρήματα που έβγαζε; Στην Ελλάδα ρε φίλε; Τότε όμως ήταν καλά για την ΕΡΕ του Καραμανλή γιατί πρόσθετε χρήματα στην αγορά από τους ανθρώπους που αυτή είχε διώξει σε Βέλγιο, Γερμανία, Καναδά, Αυστραλία και Ενωμένες Πολιτείες και οι ταλαίπωροι έστελναν στις οικογένειές τους το υστέρημά τους και άφησαν εκεί τα κόκαλά τους...
ΝΤΡΟΠΗ και μόνο ντροπή για αυτά τα επιχειρήματα.
Ευτυχώς ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θέλει ανθρώπους φαντάσματα και τους πολιτογραφεί ΕΛΛΗΝΕΣ.


Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου