Παρασκευή 20 Μαΐου 2016

Η ΠΑΡΑΚΜΗ ΤΟΥ ΔΕΞΙΟΥ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥ

Κάποτε ξέραμε ότι μετά το 1974 η Δεξιά δεν ήταν η παλιά δεξιά,ξέρετε αυτή με τις εξορίες,το παράνομο ΚΚΕ,το φακέλωμα των ελλήνων πολιτών,τα βασανιστήρια στα γραφεία αστυνομικών τμημάτων,με τους διορισμούς βάσει πιστοποιητικών  κοινωνικών φρονημάτων,με την δουλοπρέπεια απέναντι στο θρόνο των εγκάθετων από τους ξένους Γκλύξμπουργκ.
Φαινόταν και ήταν μια καλύτερη δεξιά προσαρμοσμένη στην τότε εποχή (ίσως δεν μπορούσε να κάνει κι αλλιώς).
Εφτασε κάποτε στο σημείο να κάτσει στο ίδιο τραπέζι με τους ιστορικούς ηγέτες της Αριστεράς Λεωνίδα Κύρκο και Χαρίλαο Φλωράκη και μάλιστα να συγκυβερνήσουν.
Πολλοί παραδοσιακοί δημοκράτες αριστεροί είχαν συνεργαστεί μαζί της.
Αυτή η ιστορία κράτησε 20 χρόνια περίπου. Από κει και πέρα ξεκίνησε μια σταδιακή διολίσθηση σε ακραίες θέσεις που νομίζαμε(βλακωδώς) ότι είχαν πεθάνει οριστικά.
Η Δεξιά λοιπόν ξεσκόνησε τα παλιά...δοκιμασμένα εργαλεία της και χρόνο με τον χρόνο άρχισε να γυρνάει σε ακραίες πρακτικές και ιδεολογίες. Στο τέλος λοιπόν της δεύτερης 20ετίας από το 1974, έχουμε ένα μόρφωμα που ΔΕΝ έχει καμιά σχέση με το παρελθόν της πρώτης μεταπολιτευτικής εικοσαετίας.
Ευτυχώς ο ΣΥΡΙΖΑ και ο πρόεδρός του,είδαν αμέσως την μετάλλαξη αυτή την τόσο επικίνδυνη για το μέλλον της χώρας και τον Γενάρη του 2015 απηύθυναν κάλεσμα ενότητας στους δεξιούς ψηφοφόρους να στοιχηθούν στις γραμμές της ριζοσπαστικής Αριστεράς.
Η σημερινή κατάσταση τους δικαίωσε πλήρως.
Οι Ελληνες παρακολουθούν εμβρόντητοι τους βρυκόλακες του σκοτεινού παρελθόντος,τους νεκροθάφτες της ελληνικής οικονομίας και κυρίως της ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ, να προσπαθούν να ναρκοθετήσουν την προσπάθεια της Κυβέρνησης.Δυστυχώς υπάρχουν ακόμα εγκλωβισμένοι ψηφοφόροι στο μόρφωμα αυτό και πρέπει καθένας και καθεμιά από εμάς να προσπαθήσουμε να τους ξυπνήσουμε άμεσα!
Η πορεία του πλοίου της χώρας πρέπει να συνεχίσει,παρά τις σειρήνες που μας έχουν περικυκλώσει με μοναδικό σκοπό να μας ρίξουν στα βράχια!
Γιάννης Γαϊτης


ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ
Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου