Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2014

ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ ΣΤΑ ΤΑΜΠΑΧΑΝΑ

Οι εργασίες είναι γνωστό ότι είχαν δυσκολέψει την ζωή των κατοίκων της περιοχής, δημιουργώντας εκτός των άλλων έντονο κυκλοφοριακό πρόβλημα. Οι εργασίες,  βέβαια, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν σταμάτησαν από τους κατοίκους, αλλά από την ΔΕΗ που έκανε αγωγή στην Περιφέρεια, τον φορέα που είναι υπεύθυνος για το έργο.
Συγκεκριμένα το πρωί της Τετάρτης έφτασε στον τόπο των εργασιών περιπολικό και απαίτησε από τους εργάτες να σταματήσουν αμέσως τις εργασίες που γίνονταν. Ο λόγος ήταν ότι η ΔΕΗ, όπως ενημέρωσαν οι αστυνομικοί,  προχώρησε σε αγωγή υποστηρίζοντας ότι από το σημείο όπου γίνονται οι εργασίες περνάνε καλώδια της και ότι υπάρχει μεγάλο ενδεχόμενο βλάβης.
Οι εργασίες σταμάτησαν, τα συνεργεία αφήνον τα πάντα στη μέση, ενώ η όλη κατάσταση για τους κατοίκους, αλλά κυρίως για τους επιχειρηματίες της περιοχής, έχει γίνει απελπιστική, καθώς τα μαγαζιά τους είναι αποκλεισμένα.
Το όλο θέμα και η αγωγή της ΔΕΗ «μυρίζει» παράταση της ολοκλήρωσης του χρονοδιαγράμματος των εργασιών, καθώς αν η όλη διαφωνία τους λυθεί στα δικαστήρια, αυτό θα σημαίνει ότι η περιοχή θα μείνει για αρκετό καιρό διάστημα έως έχει, με τρύπες και λακκούβες στους δρόμους, με μία διαλυμένη πλατεία, και τους καταστηματάρχες των Ταμπαχάνων να…. βαράνε μύγες στα μαγαζιά τους.  
Οι κάτοικοι που είχαν ακούσει όλες τις δεσμεύσεις των αρμόδιων φορέων  για τη σύντομη ολοκλήρωση των εργασιών, είναι αποφασισμένοι να αντιδράσουν μπροστά στο ενδεχόμενο της αόριστης παράτασης ολοκλήρωσης τους και ήδη ετοιμάζουν κινητοποιήσεις για το πρωί της Πέμπτης. Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες θα υπάρξει σε πρώτη φάση συγκέντρωση των κατοίκων και των επιχειρηματιών της περιοχής και από εκεί θα αποφασίσουν τους τρόπους που θα αντιδράσουν.
Στη συγκέντρωση θα δώσει, πιθανότητα, το παρών και ο Περιφερειάρχης Απόστολος Κατσιφάρας που θα προσπαθήσει να ενημερώσει τους κατοίκους για τι γίνεται, αλλά και να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα ενός κράτος που για ακόμα μία φορά όπως όλα δείχνουν έχει μπερδέψει τα… μπούτια του, εις βάρος των πολιτών του.
ΠΗΓΗ:http://www.patrasevents.gr/
Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου