Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2014

ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΤΡΕΩΝ

Ακόμα η αργκό επιστρατεύτηκε στ διάρκεια των διαβουλεύσεων που έγιναν μεταξύ των παρατάξεων της αντιπολίτευσης με αντικείμενο την κατανομή των θέσεων στα Διοικητικά Συμβούλια των οργανισμών και των Επιχειρήσεων του Δήμου της Πάτρας.
Αποκορύφωμα του σκληρού παζαριού, αλλά και της ανυποχώρητης στάσης πολλών εκ των εκπροσώπων των παρατάξεων, καθώς και των όσων υπογείως κάποιοι προσπάθησαν να περάσουν ή να την «φέρουν» σε κάποιους άλλους, το ξέσπασμα της Βίβιαν Σαμούρη στη διάρκεια μιας εκ των συναντήσεων.
Η Δημοτική Σύμβουλος και επικεφαλής της παράταξης « Όλοι μαζί για την Πάτρα» κάποια στιγμή αντιλήφθηκε πως άλλα είχε συμφωνήσει με κάποιους εκ των εκπροσώπων και αυτοί πήγαν να της την κάνουν «γυριστή», με αποτέλεσμα σε έντονο ύφος να εκφράσει την δυσφορία της για τα παιχνίδια που πήγαιναν να παιχτούν και να καταλήξει λέγοντας χαρακτηριστικά , « αν τελικά εδώ μέσα κάποιοι φοράνε σώβρακα πρέπει να τηρήσουν το λόγο τους».Στην φράση αυτή αντέδρασε ο Νίκος Τζανάκος, ο οποίος την ρώτησε αν αυτή φοράει σώβρακα, για να εισπράξει την άμεση απάντηση από την Β. Σαμούρη που τον άφησε σύξυλο.«Εγώ φοράω δεν ξέρω κατά πόσο εσύ φοράς σώβρακα...» του είπε η Δημοτική Σύμβουλος η οποία ήταν ιδιαίτερα σκληρή στις διαπραγματεύσεις για τις θέσεις που δικαιούται η παράταξή της στα Διοικητικά Συμβούλια.
Τους έκανε μπάχαλο ο Δημαράς
Το σύνολο σχεδόν από τους επικεφαλής των παρατάξεων τα είχαν με τον πρώην Δήμαρχο Γ. Δημαρά ο οποίος δεν προσερχόταν στις διαβουλεύσεις που είχαν γίνει αλλά από την άλλη έβαλε βέτο για τα Δημοτικά συμβούλια στα οποία θα τοποθετηθούν εκπρόσωποι της παράταξής του.Αποτέλεσμα αυτής της αλλοπρόσαλλης τακτικής ήταν να καθυστερήσει τόσο η εκλογή του Δ.Σ. στην Κοινωφελή Επιχείρηση του Πατρινού Καρναβαλιού όσο και στο ΔΗΠΕΘΕ γεγονός που προκάλεσε εκνευρισμό σε όλους .Να σημειωθεί πως εάν δεν έδειχνε υποχωρητικότητα η πλευρά της Δημοτικής πλειοψηφίας - με προσωπική παρέμβαση Πελετίδη δόθηκαν περισσότερες θέσεις σε Δ.Σ. στην αντιπολίτευση - η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου θα θύμιζε κάτι από «Γόρδιο Δεσμό» και είναι άγνωστο αν θα ολοκληρωνόταν ποτέ.

πηγή:http://www.dete.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου