Τετάρτη 23 Αυγούστου 2017

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΘΕΛΕΙ ΨΑΓΜΕΝΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ

Ο μέσος δημοκράτης/αριστερός πολίτης οφείλει να είναι μετρημένος και να μην βγάζει εύκολα συμπεράσματα, ούτε να αλλάζει θέση από μέρα σε μέρα.
Αυτό το είδαμε δυστυχώς στο δεύτερο δεκαπενθήμερο του Αυγούστου 2017 και μάλιστα σε ανθρώπους ιδιαίτερα μορφωμένους!
Πάμε λοιπόν να εξηγήσουμε το θέατρο του παραλόγου!
23 Αυγούστου 2017 ο Κ.Καραμανλής βουλευτής Σερρών και επονομαζόμενος ως Καραμανλής ο 3ος, δήλωσε ότι δεν πρέπει να συμψηφίζουμε σταλινισμό και ναζισμό, επί τη ευκαιρία της ημέρας κατά του ολοκληρωτισμού της Ευρώπης! 
Αμέσως άρχισαν οι φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ να αναμεταδίδουν τις δηλώσεις του και δυστυχώς να ζητωκραυγάζουν!
Όμως πριν λίγες μέρες στις 11 Αυγούστου, ο ίδιος πολιτικός επίγονος, είχε δηλώσει ότι «το εισιτήριο του κυβερνητικού λαϊκισμού είναι πολύ ακριβό» , καταγγέλοντας την κρατικοποίηση του ΟΑΣΘ, δηλαδή των αστικών συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης! 
Τότε οι γνωστοί ενθουσιώδεις φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ, έγραφαν ότι τόλμησε να μιλήσει ο βουλευτής Καραμανλής που έχει σαν μοναδικό επάγγελμα το ίδιο το επίθετό του! Σωστά, πολύ σωστά!
 Έρχεστε όμως μετά από 12 μέρες και μου λέτε ότι αυτός ο άνθρωπος έχει τις ίδιες θέσεις με μας στο θέμα ναζισμού/κομμουνισμού και χαίρεστε!
Είμαστε ψυχοπαθείς;;;
Δεν έχουμε καμία ανάγκη να αναπαράγουμε τις δηλώσεις του κάθε καραμανλή, έχουμε τις δικές μας κρυστάλλινες δημοκρατικές θέσεις!!!
Το ίδιο κάνατε πριν λίγες μέρες με τις δηλώσεις κάποιου πρώην βουλευτή της νουδού, ονόματι Ευμοιρίδη! Ο άνθρωπος αυτός κατήγγειλε τη νουδού και μεις χαιρόμασταν και αναμεταδώσαμε τις δηλώσεις του!
 Όμως αυτός ο Ευμοιρίδης ήταν μέλος της συμβουλευτικής του παπαδόπουλου επί χούντας! Έτσι ήταν σαν να του δώσαμε συχωροχάρτι!
Φίλοι, σύντροφοι, συγκεντρωθείτε και σταματήστε να χειροκροτείτε κάθε απίθανο πριν το ψάξετε!

Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου