Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2017

Ο ΒΡΕΤΑΝΙΚΟΣ ΓΚΑΡΝΤΙΑΝ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ

Ανέκαθεν οι σχέσεις Ελλάδας και Ελληνισμού γενικότερα, ήσαν άσχημες.
Μάλιστα ο ρόλος των Αγγλων υπήρξε ύποπτος από την γέννηση του σύγχρονου Ελληνικού κράτους.
Οι Άγγλοι υπήρξαν οι αιμοσταγείς κατακτητές επί 50 περίπου χρόνια των Ιονίων Νήσων,έως δηλαδή το 1864 οπότε και έγινε η Ενωση της Ελλάδας με τα Επτάνησα και δόθηκαν ΔΗΘΕΝ σαν δώρο στην χώρα μας από την Μεγάλη Βρετανία.
Στην πραγματικότητα οι όροι της Ενωσης ήσαν πολύ σκληροί και κάθε άλλο παρά δώρο ήταν σε μας!
Η θέση των Αγγλων σε σχέση με μας,στον 1ο και στον 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο είναι λίγο πολύ γνωστή.
Αυτό που πρέπει να θυμηθούμε είναι η ωμή επέμβασή τους, κατά τα Δεκεμβριανά του 1944.
Θυμόμαστε τον στρατηγό Σκόμπυ που κυβερνούσε μέσα από το ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία στο Σύνταγμα και εκτελούσε επί 33 μέρες τους δημοκρατικούς Ελληνες πολίτες που προασπίζονταν την Τιμή και την Αξιοπρέπεια του Εθνους!

-Εκτελεστικό χέρι των εγκλημάτων του Σκόμπυ, ήταν η πολεμική φυλή των Γκούρκας από την Ινδία με τα περίφημα στριφτά μαχαίρια τους, που εκτελούσαν τους Ελληνες αγωνιστές!
Ομως η δράση των φίλων μας, δεν σταματάει εδώ. Το αίμα του Αυξεντίου, του Παληκαρίδη του Καραολή, του Δημητρίου...ακόμα αχνίζει στην μαρτυρική Κύπρο.
Ερχεται λοιπόν αρχές του 2017 μια συντονισμένη επίθεση σκοτεινών κύκλων.
Από την μιά οι τουρκοκύπριοι του ακιντζί δηλαδή οι δούλοι του Ερντογάν,  ζητάνε την παρουσία της Βρετανίας στην διάσκεψη για το Κυπριακό, και την ΙΔΙΑ μέρα η βρετανική εφημερίδα Γκάρντιαν, ξέρετε αυτή που χαρακτήριζαν οι ίδιοι οι εργάτες του Μάντσεστερ, σαν παράνομη πόρνη και βρωμερό παράσιτο, έρχεται να σχολιάσει το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΗΣ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ!!!
Ελληνες Δημοκράτες ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ!!!

Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου