Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2016

Ο ΦΑΛΑΚΡΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΟΥΚΕΣ

Στη Βουλή κάποιος βουλευτής της αντιπολίτευσης στην  συνεδρίαση της Παρασκευής 23/9/2016, απευθυνόμενος σε υπουργό της Κυβέρνησης, του σύστησε να κρατήσει τις περούκες των δημοσιογράφων για να τις χρησιμοποιήσει όταν θα ... φύγει νύχτα από την χώρα.
Ας δούμε τα πράγματα με ηρεμία.
Κατ'αρχήν νύχτα δεν φεύγουν οι έντιμοι πολίτες, αλλά οι κλέφτες. Οι Αριστεροί μάλιστα, νύχτα φεύγουν από τα σπίτια τους μόνο όταν τους συλλαμβάνουν οι αλήτες ταγματασφαλίτες, οι οποίοι ανέκαθεν προτιμούσαν τη νύχτα γιατί το φως της μέρας, τους ενοχλούσε αφάνταστα.
Νύχτα φεύγουν και μάλιστα με ψεύτικο διαβατήριο οι ψευτοεθνάρχες που χρησιμοποίησε το σύστημα κατά καιρούς, για να εγλωβίσει τις εύπιστες λαϊκές μάζες.
Ο βουλευτής αυτός που στερείται μαλλιών και σαρκάζει τον άτεγκτο Νίκο Παππά, θα έπρεπε να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός σε θέματα Δημοκρατίας. Περούκα θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει ο ίδιος, όχι για να κρύψει την γύμνια του τριχωτού της κεφαλής του, αλλά την γύμνια των έωλων επιχειρημάτων του. 
Προσοχή!
 Ακόμα και στο Καρναβάλι της πόλης μας, είχατε σχολιαστεί δυσμενέστατα όταν σαρκάζατε παλιές πατρινές φιγούρες , ακκιζόμενος με ιδιαίτερο τρόπο πριν κάποια χρόνια.
Μην αναγκάσετε τον Παππά να ψάξει στα αρχεία το περίφημο εκείνο βίντεο...αν θυμάστε...εκείνο το Καρναβάλι.
Categories:

3 σχόλια: