Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2018

ΔΟΓΜΑ ΠΟΛΑΚΗ ΔΟΓΜΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ

Βρισκόμαστε στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ του κυβερνώντος κόμματος της Αριστεράς και μάλιστα της ριζοσπαστικής Αριστεράς και είναι 14 Οκτώβρη 2018. 
Στην τοποθέτησή του ο σ.Πολάκης - απηχώντας ένα μεγάλο κομμάτι του Λαού - αναφέρεται στην αναγκαιότητα επίσπευσης όσων δικαστικών υποθέσεων εκκρεμούν και σχετίζονται με την διασπάθιση Δημόσιου χρήματος επί προηγούμενων  κυβερνήσεων.
Συγκεκριμένα θεωρεί ότι όποιοι χρήζουν φυλακής θα πρέπει να πάνε φυλακή γιατί μόνο έτσι θα παγιωθεί  το αίσθημα εμπιστοσύνης του Ελληνικού Λαού προς την εκάστοτε Εξουσία και μόνο έτσι θα μπορεί ο ΣΥΡΙΖΑ να διεκδικήσει την Εξουσία αυτή, τους επόμενους μήνες. 
Αλλιώς θα πρόσθετα εγώ, ο Λαός θα πει ότι όλοι είναι ίδιοι και το γνωστό που ακούμε στο δρόμο: κόρακας κοράκου μάτι δεν βγάζει.
Το αυτονόητο λοιπόν που εξέφρασε ο έρμος ο υπουργός που όλη μέρα είναι με τα χέρια μέσα στην κόπρο που βρήκανε στον χώρο της Δημόσιας Υγείας, ...τάραξε... τους καθώς πρέπει σε ΟΛΟΥΣ τους χώρους δυστυχώς.
Εγώ δεν θα εκφραζόμουνα έτσι είπε ο ένας, είναι μπρουτάλ είπε ο άλλος, ενώ το νεοφιλελέ στρατόπεδο αλίχταγε χωρίς λουριά.

Αυτή λοιπόν η τοποθέτηση του Υπουργού χαρακτηρίστηκε ευφυώς οφείλω να πω, ως ΔΟΓΜΑ ΠΟΛΑΚΗ.

Η ονοματοδοσία έγινε από τον άλλοτε κραταιό υπερυπουργό Οικονομίας επί σοσιαλιστικών κυβερνήσεων Σημίτη, του λεγόμενου εκσυγχρονιστικού ΠΑΣΟΚ ντε!!! , για να φρεσκάρω τη μνήμη κάποιων που σήμερα έχουν κρυφτεί στα λαγούμια τους, την ώρα που ο υπερυπουργός σιδηροδέσμιος οδηγείτο στις φυλακές Κορυδαλλού!
Η Ελλάδα ζει ακόμα υπό το Δόγμα Φρίντμαν ή Δόγμα Σοκ στο οποίο την έβαλε άκριτα η σοσιαλιστική κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου προκειμένου να σωθεί από την χρεοκοπία που την οδήγησαν οι ίδιοι και οι δεξιές κυβερνήσεις. 
Το ΔΟΓΜΑ ΠΟΛΑΚΗ δηλαδή η λαϊκή βούληση κάθαρσης της Δημόσιας ζωής και αποδόμησης των νεοφιλελεύθερων πολιτικών, έρχεται να ξεπλύνει κι ένα άλλο Δόγμα!



Στις 12 Μάρτη του 1947 ο Πρόεδρος των Ενωμένων Πολιτειών Αμερικής Τρούμαν , εκφωνεί στο Κογκρέσο το περίφημο Δόγμα Τρούμαν που μας έδεσε χειροπόδαρα στο άρμα της αμερικάνικης υπερδύναμης.
 Με λίγα λόγια έστειλε πακτωλό χρημάτων στην Ελλάδα για να μας σώσει από τον υποτιθέμενο ... κομμουνιστικό κίνδυνο.
 Τα χρήματα βέβαια κατά το μεγαλύτερο μέρος τους , φαγώθηκαν από την άρχουσα βλαχοαστική τάξη όπως είπε ο υπεύθυνος τότε της αμερικάνικης οικονομικής αποστολής των ΗΠΑ στη χώρα μας Πωλ Πόρτερ. 
Αυτό λοιπόν το ραγιάδικο δόγμα μαζί με το Δόγμα Φρίντμαν, ήρθε η ώρα να μπούν στο χρονοντούλαπο της ιστορίας και να εδραιωθεί από τον ΣΥΡΙΖΑ το νέο δόγμα κάθαρσης του Δημόσιου Βίου της Χώρας μας!

ΕΜΠΡΟΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ

ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ

Γρηγόρης Μαρκέτος παιδίατρος
Μπάμπης Πανοτόπουλος τεχνολόγος μηχανολόγος μηχανικός
Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου