Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2017

Η ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ του Γιάννη Λύχρου

Η σύμπραξη στηρίζεται στην αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα των στιγμών για να μειωθούν στο ελάχιστον δυνατόν οι επιπτώσεις της οικονομικής κατάρρευσης της χώρας στα λαϊκά στρώματα, να οικοδομηθεί ο δρόμος για την απαλλαγή της χώρας από την επιτροπεία με προοπτική «δίκαιης» κοινωνικά ανάπτυξης και για την πάταξη της κυριότερης εκ του εσωτερικού αιτίας που μας έφερε μέχρι εδώ δηλαδή του ΚΡΑΤΟΥΣ της ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ και της ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ της πολιτικής εξουσίας με την κρατικοδίαιτη επιχειρηματικότητα της ρεμούλας και της αρπαχτής. 
Σε αυτούς τους τομείς πάμε καλά στην μέχρι τώρα συνεργασία. 
Συμφωνώ ότι, καλύτερα θα ήταν να υπήρχε η κοινοβουλευτική δυνατότητα για συνεργασία με κοντινότερες ιδεολογικά και πολιτικά δυνάμεις. Η λαϊκή ετυμηγορία, όμως, σε συνδυασμό με τις πολιτικές των άλλων "αριστερών" και όχι μόνο κομμάτων δεν άφησε κανένα τέτοιο περιθώριο. Μακάρι τα πράγματα να αλλάξουν στο μέλλον.
Θεωρώ αδιανόητη την συνεργασία με κόμματα, που δεν τοποθετούνται με απόλυτη καθαρότητα ενάντια στην πολιτική της διαπλοκής και της διαφθοράς και τους φυσικούς φορείς και αρχιτέκτονές της. 
Για να το πω περισσότερο απλά, προτιμώ να διδάσκονται τα «θρησκευτικά» για λίγα χρόνια ακόμα στα σχολεία, παρά να συνεχίσουν να φεύγουν τα κλεψιμαίικα απότον ιδρώτα του φορολογούμενου στις ποικιλώνυμες Ελβετίες.
Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου