Σάββατο 23 Ιουλίου 2016

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΚΥΡ.ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

παιδί και η νονά του στη φυλακή
από το atexnos.gr
Πρόεδρε της Νέας Δημοκρατίας
Επιλέγω συνειδητά να γράψω την συγκεκριμένη μέρα την επιστολή αυτή, λόγω της κατάρρευσης του δικτατορικού καθεστώτος στην Πατρίδα μας.
Απόρησα ειλικρινά με τα περί αντιστασιακής δράσης σου,που ανέφερες στο Κοινοβούλιο την ημέρα συζήτησης της απλής αναλογικής, νόμου που έφερε προς ψήφιση ο ΣΥΡΙΖΑ.
Δεν κατάλαβα πως είπες ότι ήσουν σαν μωρό , πολιτικός κρατούμενος και στην  συνέχεια εξόριστος. Είδα μάλιστα με έκπληξη ότι πίστευες βαθιά αυτά που ξεστόμισες. Ακουσα να υψώνεις την φωνή σου και να απορείς γιατί γέλαγαν οι βουλευτές και μάλιστα πρόσεξα να κάθονται αμήχανοι οι δικοί σου βουλευτές!!! 
Κοίταξε το βίντεο και θα καταλάβεις τι εννοώ!
Επρεπε πριν πεις όσα είπες να έχεις συζητήσει με τον πατέρα σου, που η ιστορική γνώση του για το τι σημαίνει Αντίσταση,είναι αναμφισβήτητα μεγάλη.
 Εχει κάτσει στο ίδιο τραπέζι με τους ηγέτες της Αριστεράς,Χαρ.Φλωράκη και Λεωνίδα Κύρκο και ξέρει καλά τους αγώνες τους.
-Πολιτικός κρατούμενος πρόεδρε της Δεξιάς,είναι ένα μωρό που γεννήθηκε στις φυλακές Αβέρωφ από Ελασίτισσα ή απλώς Εαμίτισσα μάνα! Είναι αυτό που τα πρώτα χρόνια της ζωής του,γνώρισε μόνο κάγκελα και έπαιξε στην αυλή των φυλακών! Είναι ιεροσυλία...είναι πρόκληση στο κοινό δημοκρατικό αίσθημα να συγχέεις τέτοιες καταστάσεις...
Πολιτικός κρατούμενος θεωρείται και το παιδί των παιδουπόλεων,μπορείς να διαβάσεις και γι'αυτές σε πάμπολλα βιβλία...Θα δεις πόνο , βιασμούς , αλλά και θέληση για επιβίωση!
Δεν θα μιλήσω για τα μωρά που ήσαντε αποτέλεσμα βιασμού κομμουνιστριών από φύλακες...
Κι όμως όλα αυτά τα παιδιά βγήκαν χρήσιμοι πολίτες στην κοινωνία και ζούν ανάμεσά μας...
Είναι οι ήρωες μιάς σκοτεινής,αιματηρής εποχής και προέρχονται και από τις δύο μεγάλες παρατάξεις.
Ηθελες να μιλήσεις για αντιστασιακή δράση της Δεξιάς; Δεκτό...Είχες να αναφέρεις πολλά παραδείγματα και όχι να μιλήσεις για το πρόσωπό σου!!!
Είναι ντροπή να προσωποιείς την αντιδικτατορική αντίσταση της Δεξιάς σε σένα που ήσουν τότε βρέφος. 
Μπορούσες να αναφέρεις τον Γεώργιο Ράλλη και την εκτόπισή του στην Κάσο. 
Μπορούσες να αναφέρεις τον βουλευτή Αγγελο Πνευματικό που τον είχαν θάψει κυριολεκτικά και εξείχε μόνο το κεφάλι του...
Μπορούσες να αναφέρεις τον μεγάλο ηγέτη Παναγιώτη Κανελλόπουλο...
Μπορούσες να αναφέρεις τον Παύλο Μπακογιάννη...
Μπορούσες να αναφέρεις τον παλιό ελασίτη και μετέπειτα εκπρόσωπο τύπου της Νέας Δημοκρατίας , Γιάννη Βούλτεψη...Καλά ρε Σοφία , δεν σηκωνόσουνα επάνω να μιλήσεις; 
Κρίμα...Ξεχάσατε όλοι εκεί στη Νέα Δημοκρατία το αντιδικτατορικό παρελθόν των στελεχών σας...
Γιαυτό και έφυγαν οι δημοκράτες οπαδοί σας και πήγαν σε άλλους φιλόξενους χώρους...Χάσατε λεβέντες τη μπάλα και δυστυχώς σβήσατε πολλές σελίδες του παρελθόντος...
Ευτυχώς ο Αλέξης Τσίπρας κατάλαβε τι γινόταν και συσπείρωσε τον Δημοκρατικό κόσμο της χώρας στον ΣΥΡΙΖΑ.
Καλή συνέχεια πρόεδρε της νέας; δημοκρατίας...
Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου