Παρασκευή 15 Ιουλίου 2022

Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΜΑΞΙΜΟΣ ΕΞΥΜΝΕΙ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ

 


13 Ιούλη 2022 ο μητροπολίτης Ιωαννίνων Μάξιμος προσφωνεί τον οικουμενικό πατριάρχη Βαρθολομαίο και του ανακοινώνει βαθύτατα συγκινημένος ότι του χαρίζει αρχιερατικά άμφια που ΔΕΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΧΕΡΙΑ, ΑΛΛΆ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΧΕΡΙΑ !!! ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΨΑΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΩΡΕΣ !!!

Καλά βρε παπά δεν σου έχει μιλήσει κανείς για την σκληρή απάνθρωπη εργασία των παιδιών στις χώρες αυτές;;;

Δεν ντράπηκες να θεωρήσεις ότι είναι προσόν να κεντήσουν τα άμφια τα παιδιά που τα έχουν δούλους στην Ινδία αντί να είναι στο σχολείο ή στο σπίτι τους;

Δεν έπεσε ο τρούλος να σε πλακώσει εκείνη την ώρα;

Δεν εδέησε ο πατριάρχης να σε κατακεραυνώσει αμέσως; Το γράφω αυτό επειδή ο Κωνσταντινουπόλεως , είναι ευαίσθητος στα οικολογικά θέματα και αγκαλιάζει τα παιδάκια, εκτός αν αυτά τα παιδάκια είναι παιδιά ενός κατώτερου Θεού!

Ξέρετε ποιόν πατριάρχη εννοώ! Αυτόν που ευλόγησε τα τουρκικά στρατεύματα που ξεκίναγαν της βόρειας Συρίας, τον Γενάρη 2018 με επιστολή του στον Ερντογάν όπου εκτός των άλλων έγραφε:

...Προσευχόμαστε εσείς και οι τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις να οδηγηθείτε σε επιτυχία και η ''Επιχείρηση Κλάδος Ελαίας'' να φέρει ειρήνη στην περιοχή όπως το όνομά της υπόσχεται» καταλήγει ο Οικουμενικός Πατριάρχης...

Έλεος πια! Δεν υπάρχει όριο;

Γκρίσα Μαρκς

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου