Πέμπτη 20 Αυγούστου 2020

ΣΩΣΤΕ ΤΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΝΙΚΑΙΑΣ της Έφης Νάτση Ελισσαίου

 

 

Το θέμα της μεταφοράς και απαξίωσης της Μαιευτικής κλινικής του Νοσοκομείου της Νίκαιας σηκώθηκε πολύ ψηλά ,οι αντιδράσεις των φίλων του Διαδικτύου τεράστιες . Όπως με είχαν ενημερώσει προ 24ώρου μεταφέρανε το μαιευτήριο στην θωρακοχειρουργική.
 Με ενημέρωσαν χαρακτηριστικά:
 «Το χειρουργείο έγινε αίθουσα τοκετών αλλά ούτε χώρο για τα γάλατα ούτε για το θηλασμο. Χώρια που η μαιευτική είναι πλέον ανάμεσα σε ουρολογική και Β' χειρουργική. Κάνανε την μαιευτική κλινική Covid.
Τέτοια ασέβεια στην μητρότητα ...ούτε εξεταστήριο για να βλέπουν τα νεογνά οι νεογνολόγοι . Πόσο δεν καταλαβαίνουν ότι τα νεογνά δεν γίνεται να περιδιαβαίνουν στους διαδρόμους ; Αυτοί δεν σέβονται τίποτα.
Εμείς τα τελευταία χρόνια κάναμε προσπάθειες να εξελιχθεί ο φυσικός τοκετός ... οι γυναικες μάς εμπιστεύονται. Τώρα πως θα δουλέψουμε ;»
Εμείς τα τελευταία χρονια κάναμε προσπάθειες να εξελιχθεί ο φυσικός τοκετός ...οι γυναικες μας εμπιστεύονται. Τώρα πως θα δουλέψουμε ;»
- Παλεύουμε για την επαναφορά και την αποκατάσταση της κλινικής ,διότι οι φτωχές και υποβαθμισμένες συνοικίες του Πειραιά και της ευρύτερης περιοχής απευθύνονται στο Νοσοκομείο ,οι γυναίκες γεννάνε εκεί.
 Δεν μπορεί να πεταχτεί η μητρότητα ,τα νεογνά που μόλις είδανε το φως της ζωής στην γωνία ...

Οι κύριοι διορισμένοι της κυβέρνησης διοικούντες το Νοσοκομείο απαξίωσαν την μεγάλη στιγμή και το περιβάλλον της γέννησης ενός ανθρώπου .

Χωρίς κατάλληλες συνθήκες τι ποιότητα γέννησης θα έχουμε ;
Οι αποσπασματικές λύσεις που δίνουν ενώ ειχανε 7 μήνες να δουλέψουν για την υγεία και για το πρόβλημα του Covid δείχνει την έλλειψη έννοιας ,δείχνει πάλι την απαξίωση της δημόσιας υγείας .
Με σόου της Μαρέβας στα μπαλκόνια και χειροκροτήματα δουλειά δεν γίνεται .Έχουν θανάσιμα αργήσει ...
Θα συνεχισουμε μέχρι να αποκατασταθεί.
Να τονίσω στην διοίκηση ότι με μεθόδους ¨Χρυσοχοΐδη ¨δεν πρόκειται να μας σταματήσει .Το πρόβλημα θα το λύσουν γιατί είναι λαϊκή απαίτηση και να βιαστούν παρακαλώ .

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου