Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2018

Ο ΠΟΛΑΚΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΡΟΜΟΣ ΤΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ

Και ξαφνικά η πάλαι ποτέ ναυαρχίδα της συντήρησης, η εφημερίδα ''Καθημερινή'' αφιερώνει άρθρο για τον λεγόμενο Πολακισμό.
Πάμε λοιπόν εμείς τα... ταπεινά τσόκαρα να προσπαθήσουμε να ερμηνεύσουμε τις αμπελοφιλοσοφίες της εφημερίδας αυτής, που δεν είναι μόνο εφημερίδα, αλλά είναι και ραδιοφωνικός σταθμός που εκπέμπει καθημερινά και μάλιστα δίνει βήμα στον γνωστό αντιπρόεδρα της δεξιάς παράταξης κάθε πρωί 8 με 9 και που δεν είναι μόνο ραδιοφωνικός σταθμός αλλά είναι και τηλεοπτικός σταθμός με κεντρική παρουσιάστρια ειδήσεων την σύζυγο του ανηψιού του αρχηγού της συντηρητικής παράταξης. Ελπίζω να μην ζαλιστήκατε με την ανωτέρω περιγραφή.
Η γραφίδα λοιπόν της εφημερίδας αυτής ταράχτηκε σήμερα 9/12/2018 γιατί ο αν. υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης είναι...απύλωτος. Δεν πρέπει γράφει,  να του δίνουμε σημασία γιατί έχει στομώσει πλέον όπως στομώνει ένα πολυχρησιμοποιημένο αλυσοπρίονο.
Κατ΄αρχήν να σας ενημερώσω ότι η λέξη απύλωτος προέρχεται από το στερητικό ''α'' και την πύλη την πόρτα δηλαδή. Απύλωτος λοιπόν είναι αυτός που βγάζει από το στόμα του συνεχώς κακολογίες.
Πραγματικά ο έρμος ο Πολάκης βγάζει...κακολογίες όταν διαμαρτύρεται για μήνες γιατί η μερίδα οι φακές χρωνόταν σαν αστακομακαρονάδα.
 Τι να γίνει βρε αξιοπρεπή κονδυλοφόρε της Καθημερινής; 
Δεν μπορεί να το χωνέψει αυτό, ο Πολάκης και όλοι οι πολάκηδες της χώρας αυτής. Δεν μπορούμε να καταλάβουμε πως το κρέας γίνεται ψάρι.
Δεν μπορούμε να καταλάβουμε πως γράφει κάποιος, πανάκριβες εξετάσεις και αυτές εκτελούνται στο εργαστήριο της γυναίκας του!!!
Δεν μπορούμε να καταλάβουμε πως γίνεται κάποιος βουλευτής για μια μέρα προκειμένου να διοριστεί στο ΕΣΥ!!!
Δεν τα καταλαβαίνουμε ετούτα τα αίσχη γκέκε;


Τέλος για να μην μακρυγορώ άλλο θα σημειώσω ότι ο Π.Πολάκης πράγματι όταν μιλάει αναγκάζεται να εμέσει δηλαδή να ξερνάει με αυτά που γίνονταν και γίνονται στον πολύπαθο χώρο της Υγείας, είναι όμως εμετός ελπίδας για κάτι καλύτερο,είναι ανακουφιστικός εμετός.
-  Ο ίδιος ο Χριστός στην Αποκάλυψη του Ιωάννου γράφει ότι ΔΕΝ θέλει τους χλιαρούς, αλλά προτιμάει ή τους ψυχρούς ή τους ζεστούς. «οἶδά σου τὰ ἔργα… ὅτι χλιαρὸς εἶ, καὶ οὔτε ζεστὸς οὔτε ψυχρός, μέλλω σε ἐμέσαι ἐκ τοῦ στόματός μου»
(Ἀποκ. Γ´ 15-16) 
Έτσι και μεις προτιμάμε τον πολακισμό γιατί με αυτόν νοιώθουμε καλά. Δεν μας πάει βρε παιδί μου το ''σας'' και το ''σεις''.
Γρ.Μ.
Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου