Πέμπτη 27 Ιουλίου 2017

Ο ΠΑΓΚΑΛΙΣΜΟΣ

27 Ιουλίου 2017
Σε κάποια ραδιοφωνική εκπομπή ιδιωτικού ραδιοφωνικού σταθμού με τοποθέτηση, σαφώς κατά της κυβέρνησης της Αριστεράς, κλήθηκε να μιλήσει ένας παλιός υπουργός του ΠΑΣΟΚ, ονόματι Πάγκαλος που μάλιστα επί 2,5 χρόνια είχε διατελέσει και αντιπρόεδρος  πασοκικής κυβέρνησης.
Είχε διατελέσει υπουργός Εξωτερικών αυτός ο Πάγκαλος,την εποχή που η Πατρίδα μας παρέδωσε σιδεροδέσμιο τον ηγέτη των Κούρδων τον Αμντουλάχ Οτσαλάν, τον Άπο του κουρδικού αγώνα, στις 15 Φλεβάρη 1999 στους τούρκους.
Ποιός;
Η Ελλάδα! Η Πατρίδα μου, η Πατρίδα μας, είχε παραδώσει έναν λαϊκό ηγέτη που ζητούσε την βοήθειά της!
Αυτός λοιπόν ο άνθρωπος ο Πάγκαλος, στις 27 Ιουλίου 2017, χαρακτήρισε αλητήριο τον πρωθυπουργό της χώρας.
Χαρακτήρισε έτσι τον άνθρωπο που κρατάει εδώ και 2,5 χρόνια το πηδάλιο της χώρας και έχουμε αποφύγει την συντριβή.
Ο Τσίπρας ο άνθρωπος που μαζί τον υπουργό Κοτζιά σώσανε από βέβαιο ξεπούλημα τη Κύπρο μας, κατά γενική ομολογία, χωρίς καμία υποσημείωση από εχθρούς και φίλους!
Ο Τσίπρας αυτός είναι κατά τον ελάχιστο «πάγκαλο», ένας αλητάκος...
Ο άνθρωπος που συσπείρωσε τον προοδευτικό κόσμο, από την πεφωτισμένη δεξιά μέχρι την Αριστερά , στον ΣΥΡΙΖΑ και μας έκανε να αισθανθούμε ότι πατάμε πάλι στα πόδια μας!
Αύριο 28 Ιουλίου,

γίνεται ο σύντροφος Πρόεδρος 43 χρόνων και μπαίνει στα 44. Μπαίνει στη νέα ηλικιακή χρονιά του, όχι μόνο με την οικογένειά του, αλλά  με όλους και όλες από μας που τον στηρίζουμε και περπατάμε δίπλα του, μαζί με τους άξιους συνεργάτες του.

Γρηγόρης Μαρκέτος
παιδίατρος
Διευθυντής ΕΣΥ
Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου