Πέμπτη, 14 Σεπτεμβρίου 2017

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ 6ης ΥΠΕ ΑΣΠΙΔΑ ΤΩΝ ΛΑΪΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ

Πάτρα 14/9/2017           ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗ
                                                6ης ΥΠΕ
                                
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Η σταθερά αυξανόμενη και ποιοτικά βελτιούμενη παροχή εξειδικευμένων τριτοβάθμιων υπηρεσιών, από τις Κλινικές , τα τμήματα και τις μονάδες του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών αναγνωρίζεται από τους κατοίκους της Αχαϊας, αλλά και της ευρύτερης περιφέρειας.
Απλά και μόνον από τα από τα αριθμητικά στοιχεία της προσέλευσης στα ιατρεία, της νοσηλείας, των χειρουργικών και επεμβατικών πράξεων.
Στην αποδοτική λειτουργία του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου, ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια της κρίσης, τον πρώτο  ρόλο έπαιξε το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό. Ελαττωμένο αριθμητικά , με στενότητα μέσων συγκριτικά με την εποχή των ''παχιών αγελάδων'', αλλά με απόθεμα ψυχής και συνέπειας για τον ασθενή.
Οι ''αναλύσεις'' και οι αιτιάσεις του καθηγητού κ.Φίλου , του οποίου η επανάληψη της δίκης έχει ορισθεί για τον Μάρτιο 2018, είναι ανυπόστατες και άδικες.
Σε κάθε περίπτωση είναι έργο της δικαιοσύνης να διερευνήσει κατά πόσο τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα προκαλούν αδικαιολόγητη ανησυχία στη κοινή γνώμη, δυσφημούν το Νοσοκομείο και την προσφορά του προσωπικού, αλλά και αν παραβιάστηκαν προσωπικά δεδομένα ασθενών, προκειμένου να στηριχθούν οι ''διαπιστώσεις''.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου